Et kulinarisk skattkammer i Kongens gate

Innenfor den grønne døren, blir man møtt av en frisk duft av nybakt bakeverk, og det tar ikke lang til før en merker den personlige og behagelige stemningen som omgir kaféen.  

Det grønne kjøkken er kjent for sin fredsommelige og stillferdige atmosfære, et sted man kan finne roen sammen med en venninne, venn, familie eller rett og slett alene i en ellers så travel hverdag. Vi har plass til rundt ca. 50 gjester. Og om du skulle ønske å gi arbeidskollegaene dine en økologisk opplevelse i nevnte omgivelser, er det fullt mulig å reservere bord. På den måten er det også mulig å forberede besøket. Hvis man vil å ha en arbeidsøkt, tilbyr kaféen bredbåndstilknytning. Og når sommervarmen fordrer friluft, kan man nyte kaffen, som leveres av Kaffehuset Solberg&Hansen, på sitteplasser utenfor. Den tilberedes på en La Faema.

Vi serverer frokost, lunsj og tidlig, lett middag, tilpasset mennesker som ønsker et friskt, hjemmelagd, natur-økologisk måltid.

Ring 45854283 eller send e-post til post@detgronnekjokken.no for tilbud eller henvendelse. Vi kan skreddersy tilpassede meny for diverse arrangementer(bursdager, julebord, kickoff etc.) etter gjestens ønske. Her er det bare muligheter og ikke begrensninger.